זמן הכנה
20 דקותזמן בישול
60 דקותגודל מנה
פרוסה אחת -ריבוע 4X4 ס"מקלוריות
180רכיבים
150 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר ללא תוספת סוכר TRU, קצוץ
4 ביצים
½ כפית מלח
½ כוס תחליף סוכר לבן טרוביה
3⁄4 כוס תחליף סוכר חום טרוביה
כפית תמצית וניל
¾ כוס קמח
¼ כפית אבקת אפיה
¼ כוס קקאו
250 גרם גבינת שמנת
250 גרם גבינה לבנה 5%
70 גרם חמאה רכה
½ כוס תחליף סוכר לבן טרוביה
1 כף תמצית וניל
3 ביצים
2 כפות קורנפלור
הוראות הכנה
- 1.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
- 2.
ממיסים שוקולד וחמאה. מערבבים לתערובת חלקה.
- 3.
טורפים ביצים בקערה. מוסיפים מלח, תחליף סוכר לבן, תחליף סוכר חום ווניל.
- 4.
מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים.
- 5.
מוסיפים קמח, אבקת אפיה ואבקת קקאו ומערבבים עם מרית בתנועות קיפול.
- 6.
משאירים חצי כוס מהבלילה בצד, שופכים את יתרת הבלילה לתבנית בגודל כ- 20X20 ס"מ ומיישרים.
מכינים את תערובת הגבינה
- 7.
מערבבים יחד את הגבינות, החמאה ותחליף הסוכר.
- 8.
מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבבים היטב.
- 9.
מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב לתערובת חלקה ואחידה.
- 10.
יוצקים את תערובת הגבינה מעל לתערובת השוקולד ומיישרים.
- 11.
יוצקים מעל עיגולים לא אחידים מבלילת השוקולד שנותרה.
- 12.
מכניסים לתנור ואופים כ-50-60 דקות, עד שהעוגה מתייצבת.
- 13.
מוציאים, מצננים ומכניסים להתייצבות במקרר.
- 14.
חותכים ל-25 ריבועים.
- 15.
שומרים בקירור.
סה"כ קלוריות לכל המתכון: 4598 לעומת הגרסה המקורית בה עוגה אחת מכילה כ- 6034 קלוריות
סה"כ קלוריות לפרוסה: 190
Prep Time: 20 דקות
Cook Time: 60 דקות
גודל מנה: פרוסה אחת -ריבוע 4X4 ס"מ
קלוריות: 180
רכיביםמצרכים לשכבת הבראוניז:
לשכבת הגבינה:
|
הוראות הכנה
מכינים את תערובת הגבינה
|