שאלות ותשובות בנוגע לטרוביה ומידע רפואי

יש לך שאלה לגבי הממתיקים של טרוביה סטיביה?
לנו יש את כל התשובות.
לחצו על הקישורים למטה כדי למצוא את השאלה שלכם.
אם אינכם מוצאים את מה שחיפשתם, אנא צרו איתנו קשר.

משפחת ממתיקי טרוביה סטיביה

האם טרוביה וסטיביה הם אותו הדבר?

לא. סטיביול גליקוזיד (תמצית עלי סטיביה) הוא מרכיב עיקרי בממתיקים של טרוביה סטיביה.
טעמם המתוק של הממתיקים של טרוביה סטיביה מגיע מתמצית מזוקקת העשויה מהחלקים הכי טעימים של עלי הסטיביה.


רכיבים

הממתיק ללא הקלוריות של טרוביה סטיביה עשוי משלושה מרכיבים בלבד: אריטריטול, תמצית עלי סטיביה וחומרי טעם וריח טבעיים.

תמצית עלי הסטיביה (הידועה גם בשם סטיביול גליקוזיד) בה משתמשים בטרוביה היא ממתיק בזיכוך גבוה המכיל את החלקים הטעימים ביותר של עלי הסטיביה.

תערובת חומרי הטעם הטבעיים שלנו הופכת את הממתיק של טרוביה סטיביה להכי טעים שיש, בדומה לתבלינים המשדרגים את הטעם של כל מנה.

אריתריטול הוא ממתיק, המופק בתהליך תסיסה, בדומה לבירה. אריתריטול מצוי גם בפירות, כמו ענבים ואגסים.

סיבי שורש העולש הם סיבים תזונתיים מסיסים במים מסוג אינולין, שהרכבם הכימי מאפשר יצירת ממתיק מספק וסירופי

מוצרים

הממתיק ללא הקלוריות של טרוביה סטיביה הוא ממתיק עבור מזון ומשקאות, בעל 0 קלוריות. למידע נוסף לחצו כאן. למידע נוסף לחצו כאן.

תערובת טרוביה סטיביה סוכר קנים היא תערובת מושלמת של הממתיק ללא הקלוריות של טרוביה סטיביה וסוכר רגיל, כך שיש לה את המרקם והטעם הנהדרים של סוכר רגיל, רק עם 25% מכמות הקלוריות! למידע נוסף לחצו כאן.

תערובת טרוביה סטיביה סוכר חום היא תערובת מדהימה של הממתיק ללא הקלוריות טרוביה וסוכר חום, כך שיש לה את המרקם והטעם הנהדרים של סוכר חום, רק עם 25% מכמות הקלוריות! למידע נוסף לחצו כאן.

תחליף סוכר לכל מטרה של טרוביה סטיביה מתאים לכל מטרה, ומאפשר להחליף את הסוכר 1:1 עם 2 קלוריות בלבד לכפית! תחליף הסוכר לכל מטרה של טרוביה סטיביה יכול להחליף את הסוכר היכן שרוצים- משקאות, מאפים, דגני בוקר, יוגורט, לפזר על פירות טריים חתוכים או כל מתכון אחר.

תחליף אבקת סוכר של טרוביה הוא ממתיק נטול סוכר ודל קלוריות על בסיס צמחי שנוצר במיוחד כתחליף לאבקת סוכר. הוא עשוי מתערובת של תמצית עלי סטיביה (סטביול גליקוזידים), אריתריטול ועמילן תירס. ניתן להשתמש בו בדיוק כפי שהייתם משתמשים באבקת סוכר- לקישוט, לזיגוג או לאפייה.

תחליף סוכר חום של טרוביה סטיביה הוא ממתיק מופחת קלוריות עם תוספת מולסות שנוצר במיוחד כחלופה לסוכר חום לאפייה. ניתן לשימוש בשיבולת שועל, עוגיות ובכל מתכון עם סוכר חום תחליף סוכר חום של טרוביה סטיביה מחליף סוכר חום ביחס של 1:1, מעניק את אותה רמת מתיקות, כך שניתן בכלות להחליף את הסוכר החום המסורתי במתכונים המועדפים עליכם עם כל המתיקות ועם פחות קלוריות

הממתיק ללא קלוריות של טרוביה סטיביה מושלם בעיקר למשקאות. הוא מגיע בצנצנת שמכילה 180 מנות, וצריך להשתמש רק בשליש כפית כדי לקבל את אותה רמת המתיקות של סוכר. לעומתו, תחליף סוכר לכל מטרה של טרוביה סטיביה פותח במיוחד על מנת להחליף את הסוכר באפייה. השימוש בסיבי שורש העולש מספק למאפים את אותו האפקט כמו של סוכר רגיל, כך שהם יצאו בדיוק כמו שאתם אוהבים. המרת המתכונים לתחליף סוכר לכל מטרה היא קלה, פשוט משתמשים באותה הכמות כפי שהייתם משתמשים בסוכר רגיל.

לחצו כאן כדי למצוא איפה טרוביה נמכר באזור מגוריכם

תאריך התוקף מודפס על כל האריזות של תחליפי הסוכר של טרוביה. לרוב, תמצאו אותו בתחתית או בגב האריזה.

הגבלות תזונתיות

כן! הממתיק ללא קלוריות של טרוביה סטיביה, בצנצנת או שקיקים, ותחליפי הסוכר של טרוביה סטיביה, מאושרים על ידי האגודה הישראלית לסכרת. לכל שאלה או דאגה, יש להתייעץ עם גורם רפואי

מוצרי טרוביה אינם מכילים רכיבים מהחי ומתאימים לצמחונים וטבעונים.

כן, מוצרי טרוביה הינם כשרים פרווה. ומוסמכים על ידי בד"צ העדה החרדית

כן, מוצרי טרוביה הם נטולי גלוטן.

לא, מוצרי טרוביה אינם אורגניים באופן רשמי.

בטיחות

בטיחות המרכיבים במוצרי טרוביה עומדת בכל התקנים הבינלאומיים. טרוביה הוא ממתיק על בסיס צמחי עם שלושה מרכיבים פשוטים: תמצית עלי סטיביה (גליקוזידים של סטיביול), אריתריטול, וחומרי טעם וריח טבעיים. אנו מקפידים על כל המוצרים שלנו, כדי שמיליוני לקוחותינו יוכלו ליהנות מהם בבטחה.

לא בוצעו מחקרי בטיחות ממוקדים כדי להעריך את פוטנציאל התגובה לתרופות, אך אין התנגשויות ידועות בין הרכיבים במוצרי טרוביה לבין שום תרופה. לכל שאלה או חשש, מומלץ להתייעץ עם קופת החולים.

מוצרי טרוביה אינם ידועים כבעלי תופעות לוואיי עבור שום מצב רפואי. לכל שאלה או חשש, מומלץ להתייעץ עם קופת החולים שלך.

בישול ואפייה

כן, ניתן להשתמש במוצרי טרוביה בבישול ואפייה. תחליף הסוכר לכל מטרה של טרוביה סטיביה נאפה בדיוק כמו סוכר, ומומלץ להשתמש בו באותן הכמויות כפי שמשתמשים בסוכר. תחליף אבקת סוכר של טרוביה סטיביה מאפשר להחליף אבקת סוכר בקלות ובדיוק באותה כמות במתכון, בלי לאבד מהמתיקות, ועם פחות קלוריות. תחליף סוכר חום של טרוביה סטיביה מחליף סוכר חום ביחס של 1:1, מספק אותה רמת מתיקות, כך שניתן להחליף בקלות בין את הסוכר החום המסורתי במתכונים האהובים עליכם עם כל המתיקות ועם פחות קלוריות. כנסו לעמוד המתכונים שלנו ונסו בעצמכם!

השתמשו בטבלאות ההמרה שלנו כדי לדעת בכמה תחליף סוכר להשתמש במקום סוכר על מנת להשיג את התוצאות הטובות ביותר. בכל מוצרי טרוביה לאפייה יש להשתמש באותה הכמות כפי שהייתם משתמשים בסוכר רגיל, סוכר חום או אבקת סוכר.

חפשו בעמוד המתכונים שלנו כדי לגלות בעצמכם את כל המתכונים הכי טובים.