זמן הכנה
30 דקותזמן בישול
90 דקותגודל מנה
כ -100 גרםקלוריות
405רכיבים
500 גרם קמח
גרם שמרים יבשים
2 ביצים L
¾ כוס חלב
100 גרם טרוביה תחליף סוכר ( 50 קלוריות) (סוכר: 400 קלוריות )
100 גרם חמאה רכה
¼ כפית מלח
ביצה טרופה להברשה
תחליף אבקת סוכר טרוביה
ריבת TRU פירות יער (124 קלוריות ) (ריבה רגילה: 250 קלוריות )
500 מ"ל שמנת להקצפה 38%
3 כפות תחליף אבקת סוכר טרוביה ( 0 קלוריות ) (אבקת סוכר רגילה: 190 קלוריות )
הוראות הכנה
- 1.
מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח ושמרים.
- 2.
מוסיפים את שאר המצרכים ולשים במהירות איטית למשך 10 דקות עד שמתקבל בצק רך ואחיד.
- 3.
מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- 4.
מחלקים את הבצק ל-12 כדורים במשקל כ-80 גרם לכדור.
- 5.
מגלגלים את הכדורים ללחמניות קטנות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
- 6.
מתפיחים פעם נוספת.
- 7.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
- 8.
מברישים את הלחמניות בביצה טרופה.
- 9.
מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות עד להזהבה.
- 10.
מוציאים מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר.
מכינים את הקרם:
- 11.
מקציפים שמנת עם טרוביה תחליף אבקת סוכר עד שמתקבל קרם יציב.
- 12.
כשהלחמניות התקררו לחלוטין, חותכים את הלחמניות באמצע אך לא עד הסוף.
- 13.
מורחים את פנים הלחמניה בריבת פירות יער טרו , ומזלפים פס של קצפת.
- 14.
מיישרים את הקצפת עם סכין.
- 15.
מקשטים בפירות טריים ומניחים בכלי הגשה כשהקרם למעלה.
- 16.
מפדרים בתחליף אבקת סוכר טרוביה ומגישים.
קלוריות ליחידה : 405 לעומת 455 קלוריות לאותו מתכון עם סוכר
שרית נובק- מיס פטל
Prep Time: 30 דקות
Cook Time: 90 דקות
גודל מנה: כ -100 גרם
קלוריות: 405
רכיביםהמצרכים לבצק:
לציפוי:
למילוי:
|
הוראות הכנה
מכינים את הקרם:
|