מתכון למלבי טבעוני
Truviaבחיפוש אחר אלטרנטיבות בריאות יותר למלבי הרגיל, החלטנו לבצע כמה החלפות מרכיבים. החלפנו את העמילן בקמח שיבולת שועל, במקום החלב המסורתי השתמשנו משקה סויה או חלב שקדים, ונפרדנו מהסוכר על ידי בחירה בתחליף סוכר חום טרוביה. השינויים במתכון חוסכים לכם את השימוש בכפית סוכר למנה!
זמן הכנה
10 דקותזמן בישול
3 דקותגודל מנה
N/Aקלוריות
80רכיבים
1 כוס חלב שקדים או קוקוס או סויה
2 כפות קמח שיבולת שועל
1 כפית תחליף סוכר חום טרוביה
2-1 כפות מי ורדים
1⁄2 כפית קינמון או 1 כפית קוקוס טחון
1 כף פיסטוקים או אגוזים או שקדים, קצוצים
הוראות הכנה
- 1.
חממו בסיר חלב שקדים או קוקוס או סויה.
- 2.
הוסיפו קמח שיבולת שועל ומערבבים למרקם חלק.
- 3.
הוסיפו תחליף סוכר ומי ורדים ומערבבים.
- 4.
יוצקים לספל, מפזרים מעל קינמון או קוקוס טחון ופיסטוקים או אגוזים או שקדים ומגישים חם.
Prep Time: 10 דקות
Cook Time: 3 דקות
קלוריות: 80
רכיבים
|
הוראות הכנה
|