זמן הכנה
35 דקותזמן בישול
15 דקותגודל מנה
N/Aקלוריות
80רכיבים
המרכיבים לכ-20 יחידות
1⁄2 1 כוס כוסות קמח (210 גרם)
100 גרם חמאה
1 ביצה
1⁄2 כוס תחליף סוכר לכל מטרה של טרוביה (100 גרם)
2 כפות חלב או מים
המילוי
1⁄2 כוס מים (120 מ"ל)
1⁄4 כוס תחליף סוכר לכל מטרה של טרוביה
1⁄2 1 כוסות תערובת אגוזים שאוהבים, טבעיים ולא קלויים, קצוצים דק (אגוזי מלך, שקדים וכו')
2 כפות גדושות פירורי עוגיות פתי בר או פירורי לחם
1 כפית קינמון
להברשה ולציפוי
1⁄4 כוס תחליף אבקת סוכר טרוביה (50 גרם)
1 ביצה טרופה
הוראות הכנה
- 1.
חממו תנור ל־175 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט.
- 2.
במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה מעבדים יחד את כל המרכיבים לבצק במשך כ־2 דקות, עד לקבלת בצק אחיד ללא גושים. מעבירים למקרר לצינון של מינימום שעה ועד יומיים.
- 3.
למילוי: בסיר בינוני מביאים לרתיחה מים ותחליף סוכר. מסירים מהכיריים, מוסיפים את שאר המרכיבים למילוי ומערבבים. משתמשים במילוי כשהוא מעט חם.
- 4.
מחממים תנור ל־175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- 5.
מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק למלבן בעובי 0.4 ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר 5 ס"מ. מניחים במרכז כל עיגול כפית גדושה מהמילוי ומקפלים את השוליים פנימה לצורת אוזן המן ומהדקים היטב. מעבירים לתבנית ומברישים בביצה טרופה.
- 6.
אופים בתנור 15 דקות, או עד להזהבה.
- 7.
מוציאים מהתנור, מצננים כ־10 דקות, מפזרים מעליהם תחליף אבקת סוכר ומגישים.
Prep Time: 35 דקות
Cook Time: 15 דקות
קלוריות: 80
רכיביםהמרכיבים לכ-20 יחידות
המילוי
להברשה ולציפוי
|
הוראות הכנה
|