460x533 Caramel Cheesecake Bites 2

עוגת גבינה קרמל עם תערובת סוכר חום Truvia סטיביה ותערובת סוכר קנים Truviaסטיביה

ריבועי עוגת גבינה קרמל מפנקים וטעימים במיוחד, המכילים תערובת סוכר חום ®Truvia סטיביה ותערובת סוכר קנים ®Truvía סטיביה, עם 5% פחות קלוריות* ו-33% פחות סוכר*, לעומת הגרסה הרגילה המומתקת בסוכר.

גודל מנה

2 ריבועים בגודל x 5 5 ס"מ (100 גר')

קלוריות

320 קלוריות

רכיבים

  • 2 כוסות (500 מ"ל) פירורי ביסקוויטים

  • 1 כף (15 מ"ל) תערובת סוכר קנים Truvia סטיביה

  • 14 כוס (60 מ"ל) + 2 כפות (30 מ"ל) חמאה מומסת

  • 4 קופסאות (220 גר') גבינת שמנת מופחתת שומן, רכה

  • 12 כוס (125 מ"ל) תערובת סוכר חום Truvia סטיביה

  • 2 כפות (30 מ"ל) קמח

  • 12 כוס (125 מ"ל) שמנת חמוצה קלה

  • 1 כף (15 מ"ל) תמצית וניל

  • 3 ביצים

  • 12 שקית (כ-227 גר') ריבועי קרמל

  • 2 כפות (30 מ"ל) מים

  • 12 כוס (125 מ"ל) אגוזי מלך קצוצים דק

הוראות הכנה

  • 1.

    מחממים מראש תנור לטמפ' של 175°C. מערבבים את פירורי הביסקוויטים, תערובת סוכר קנים Truvia סטיביה והחמאה המומסת בקערה בינונית. מהדקים את התערובת על תבנית מצופה רדיד אלומיניום בגודל 22x33 ס"מ. אופים את הבצק בטמפ' של 175°C למשך 10 דקות.

  • 2.

    בקערה נפרדת, מערבבים את גבינת השמנת הרכה, תערובת סוכר חום Truvia סטיביה וקמח במיקסר. לאחר מכן מוסיפים את השמנת החמוצה ותמצית הוניל וממשיכים לערבב. מוסיפים את הביצים.

  • 3.

    מחממים את ריבועי הקרמל עם מים במיקרוגל למשך 30 שניות עד שהם נמסים. שופכים כ-3/4 מרוטב הקרמל לתוך בלילת עוגת הגבינה ומערבבים. שופכים את הבלילה על הבצק.

  • 4.

    אופים בטמפ' של 175°C למשך 40 דקות.

  • 5.

    אחרי שהתקרר, חותכים ל-24 ריבועים (כל אחד באורך של כ-5 ס"מ). מאחסנים במקרר.

  • 6.

    מפזרים על הריבועים אגוזי מלך קצוצים ואת יתרת רוטב הקרמל לפני ההגשה.

*בכל מנה יש 320 קלוריות ו-18 גר' סוכר, לעומת גרסה עם סוכר רגיל המכילה 340 קלוריות ו-27 גר' סוכר למנה.

ערכים תזונתיים למנה

סה"כ שומנים 20 גר'
שומן רווי 11 גר'
שומן טראנס 0 גר'
כולסטרול 90 מ"ג
נתרן 110 מ"ג
סה"כ פחמימות 29 גר'
סיבים תזונתיים 1 גר'
סוכרים 18 גר'
אריתריטול 4 גר'
חלבונים 9 גר'