קוקטייל מוחיטו ג'ינג'ר עם אפס קלוריות

קוקטייל מוחיטו ג'ינג'ר

גודל מנה

1 כוס (300 גר')

קלוריות

15 קלוריות

רכיבים

לתרכיז ג'ינג'ר

  • 450 גר' ג'ינג'ר טרי, שטוף, קלוף גס וחתוך לחתיכות של 2.5 ס"מ

  • 2 כוסות (475 מ"ל) מים

  • 1 כוס (240 מ"ל) מיץ ליים סחוט טרי

  • 14 כוס (60 מ"ל) ממתיק Truvia סטיביה

למוחיטו

  • 56 מ"ל תרכיז ג'ינג'ר עם ממתיק Truvia סטיביה

  • 220 מ"ל מי סודה

  • 1 כפית (5 מ"ל) תמצית בטעם רום

  • 1 כף (15 מ"ל) נענע שטופה וקצוצה

הוראות הכנה

תרכיז ג'ינג'ר
  • 1.

    בבלנדר או במעבד מזון מעבדים את הג'ינג'ר וכוס אחת (240 מ"ל) של מים במשך 3 דקות.

  • 2.

    משתמשים במסננת דקה כדי לסנן את המיץ לתוך קערה.

  • 3.

    מעבירים את ציפת הג'ינג'ר לבלנדר או למעבד מזון, מוסיפים עוד 12 כוס (120 מ"ל) מים ומעבדים שוב לנוזל.

  • 4.

    מסננים שוב ומוסיפים את הנוזל לנוזל שהתקבל בפעם הראשונה.

  • 5.

    מעבירים שוב את ציפת הג'ינג'ר עם 12 כוס (120 מ"ל) מים ומעבדים שוב.

  • 6.

    מסננים שוב ומוסיפים לנוזל שהצטבר.

  • 7.

    מועכים את המוצקים בעזרת גב של כף גדולה כדי להוציא מהם מיץ ככל שניתן.

  • 8.

    משליכים את המוצקים המרוסקים ושוטפים את הבלנדר/מעבד המזון.

  • 9.

    שופכים את הנוזל לבלנדר/מעבד מזון.

  • 10.

    שופכים פנימה את מיץ הליים וממתיק Truvia סטיביה. מעבדים במשך 30 שניות.

  • 11.

    מאחסנים שאריות במקרר במכל אטום.

מוחיטו
  • 12.

    מרסקים את הנענע בתחתית הכוס בעזרת כף.

  • 13.

    מוסיפים 60 מ"ל תרכיז ג'ינג'ר עם ממתיק Truvia סטיביה לכוס יחד עם כ-230 מ"ל מי סודה.

  • 14.

    מוסיפים תמצית בטעם רום וקרח.

  • 15.

    מערבבים היטב.

  • 16.

    מאחסנים שאריות במקרר במכל אטום.


*בכל מנה יש 15 קלוריות ו-1 גר' סוכר, לעומת גרסה עם סוכר רגיל המכילה 45 קלוריות ו-9 גר' סוכר למנה.

#ערך האריתריטול עשוי להשתנות בהתאם לבחירת הממתיק

ערכים תזונתיים למנה

סה"כ שומנים 0 גר'
שומן טראנס 0 גר'
כולסטרול 0 מ"ג
נתרן 55 מ"ג
סה"כ פחמימות 6 גר'
סיבים תזונתיים פחות מ-1 גר'
תוספת סוכרים 0 גר'
אריתריטול# 3 גר'