Detail Fruit Pizza 1

פיצה מתוקה עם פירות ותערובת סוכר קנים

שיקום מי שלא אוהב פיצה! ובטח כשמדובר בפיצה ססגונית מפירות טריים, מרשימה בטעם ובמראה! בקינוח מיוחד זה, המומתק בתערובת סוכר קנים ®Truvia סטיביה, יש 14% פחות קלוריות* ו-40% פחות סוכר*, לעומת הגרסה הרגילה המומתקת בסוכר.

12 מנות

גודל מנה

1 פרוסה (X גרם)

קלוריות

120 קלוריות

רכיבים

  • 1 קופסה (220 גר') של בצק קרואסון מופחת שומן מהמקרר

  • 1 קופסה (220 גר') גבינת שמנת מופחתת שומן רכה

  • 14 כוס (60 מ"ל) תערובת סוכר קנים ‏Truvia סטיביה

  • 1 כפית (5 מ"ל) תמצית וניל

  • 1 כוס (250 מ"ל) תותים חתוכים

  • 12 כוס (125 מ"ל) אוכמניות

  • 1 קיווי, פרוס

  • 14 כוס (60 מ"ל) מנגו, חתוך לקוביות

  • 14 כוס (60 מ"ל) פטל

הוראות הכנה

  • 1.

    מחממים מראש תנור לטמפ' של 190°C.

  • 2.

    מסדרים את הבצק כך שיכסה תבנית פיצה בקוטר 33 ס"מ, מקפלים בקצוות לקבלת שוליים פריכים.

  • 3.

    אופים את הבצק במשך 13-11 דקות עד לקבלת צבע זהוב בהיר. ממתינים עד שהבצק יתקרר לחלוטין.

  • 4.

    שמים את גבינת השמנת בקערה בינונית.

  • 5.

    שמים 14 כוס תערובת סוכר קנים ‏Truvia סטיביה בקערת בלנדר יבשה ומערבלים במשך דקה לטחינת התערובת לאבקה עדינה.

  • 6.

    מוסיפים את תערובת סוכר קנים Truvia סטיביה הטחונה לתוך תערובת גבינת השמנת ומערבבים היטב עד שהיא נעשית חלקה וקרמית.

  • 7.

    מפזרים את תערובת גבינת השמנת מעל הבצק שהתקרר.

  • 8.

    מסדרים את הפירות מעל תערובת גבינת השמנת בצורה דקורטיבית.

  • 9.

    מאחסנים במקרר. בעת ההגשה, פורסים ל-12 משולשים.

ערכים תזונתיים למנה

סה"כ שומנים 6 גר'
שומן רווי 3.5 גר'
שומן טראנס 0 גר'
כולסטרול 15 מ"ג
נתרן 140 מ"ג
סה"כ פחמימות 16 גר'
סיבים תזונתיים 1 גר'
סוכרים 7 גר'
אריתריטול 2 גר'
חלבונים 3 גר'