סנגריה קלה להכנה עם ממתיק Truvia סטיביה
Truviaרוצים ליהנות מקוקטייל פירות חגיגי? אין יותר פשוט מזה! כל מה שצריך זה לחתוך, לערבב ולהתפנק. והכול רק עם פירות טריים ומרכיבים בסיסיים. ומה שהכי חשוב - הסנגריה מכילה ממתיק Truvia סטיביה, לכן יש בה 30% פחות קלוריות* ו-75% פחות סוכר*, לעומת גרסה המומתקת בסוכר.
גודל מנה
כוס 350 מ"ל (320 גר')קלוריות
180 קלוריותרכיבים
1 תפוח, שטוף, מגולען עם הקליפה וחתוך לפרוסות
1 תפוז שטוף וחתוך לפרוסות
1 אגס שטוף וחתוך לפרוסות
1⁄4 כוס (60 מ"ל) ממתיק Truvia סטיביה **
1⁄2 1 כוסות מים (350 מ"ל)
1⁄4 כוס (60 מ"ל) ברנדי
1 בקבוק יין אדום
1 כוס קרח (240 מ"ל)
הוראות הכנה
- 1.
מכניסים את הפירות וממתיק Truvia לקנקן גדול ומערבבים/מועכים עם כף במשך 45 שניות.
- 2.
מוסיפים מים וברנדי ומערבבים שוב עד שאחיד במשך 30 שניות.
- 3.
מוסיפים יין אדום ומערבבים עד שאחיד.
- 4.
מוסיפים קרח ומערבבים שוב כדי לצנן.
- 5.
מגישים עם מעט קרח נוסף.
- 6.
מאחסנים שאריות בקנקן מכוסה במקרר.
*בכל מנה יש 180 קלוריות ו-7 גר' סוכר, לעומת גרסה עם סוכר רגיל המכילה 260 קלוריות ו-29 גר' סוכר למנה.
**או 24 שקיות ממתיק Truvia סטיביה
ערכים תזונתיים למנה
גודל מנה: כוס 350 מ"ל (320 גר')
קלוריות: 180 קלוריות
רכיבים
|
הוראות הכנה
|