גודל מנה
2 ריבועים בגודל x 5 5 ס"מ (100 גר')קלוריות
320 קלוריותרכיבים
2 כוסות (500 מ"ל) פירורי ביסקוויטים
1 כף (15 מ"ל) תערובת סוכר קנים Truvia סטיביה
1⁄4 כוס (60 מ"ל) + 2 כפות (30 מ"ל) חמאה מומסת
4 קופסאות (220 גר') גבינת שמנת מופחתת שומן, רכה
1⁄2 כוס (125 מ"ל) תערובת סוכר חום Truvia סטיביה
2 כפות (30 מ"ל) קמח
1⁄2 כוס (125 מ"ל) שמנת חמוצה קלה
1 כף (15 מ"ל) תמצית וניל
3 ביצים
1⁄2 שקית (כ-227 גר') ריבועי קרמל
2 כפות (30 מ"ל) מים
1⁄2 כוס (125 מ"ל) אגוזי מלך קצוצים דק
הוראות הכנה
- 1.
מחממים מראש תנור לטמפ' של 175°C. מערבבים את פירורי הביסקוויטים, תערובת סוכר קנים Truvia סטיביה והחמאה המומסת בקערה בינונית. מהדקים את התערובת על תבנית מצופה רדיד אלומיניום בגודל 22x33 ס"מ. אופים את הבצק בטמפ' של 175°C למשך 10 דקות.
- 2.
בקערה נפרדת, מערבבים את גבינת השמנת הרכה, תערובת סוכר חום Truvia סטיביה וקמח במיקסר. לאחר מכן מוסיפים את השמנת החמוצה ותמצית הוניל וממשיכים לערבב. מוסיפים את הביצים.
- 3.
מחממים את ריבועי הקרמל עם מים במיקרוגל למשך 30 שניות עד שהם נמסים. שופכים כ-3/4 מרוטב הקרמל לתוך בלילת עוגת הגבינה ומערבבים. שופכים את הבלילה על הבצק.
- 4.
אופים בטמפ' של 175°C למשך 40 דקות.
- 5.
אחרי שהתקרר, חותכים ל-24 ריבועים (כל אחד באורך של כ-5 ס"מ). מאחסנים במקרר.
- 6.
מפזרים על הריבועים אגוזי מלך קצוצים ואת יתרת רוטב הקרמל לפני ההגשה.
*בכל מנה יש 320 קלוריות ו-18 גר' סוכר, לעומת גרסה עם סוכר רגיל המכילה 340 קלוריות ו-27 גר' סוכר למנה.
ערכים תזונתיים למנה
גודל מנה: 2 ריבועים בגודל x 5 5 ס"מ (100 גר')
קלוריות: 320 קלוריות
רכיבים
|
הוראות הכנה
|