460x533 CaramelCheesecakeBites 2

ריבועי עוגת גבינה קרמל עם תערובת סוכר חום Truvia® סטיביה ותערובת סוכר קנים Truvia®סטיביה

ריבועי עוגת גבינה קרמל מפנקים וטעימים במיוחד, המכילים תערובת סוכר חום Truvia® סטיביה ותערובת סוכר קנים Truvia® סטיביה, עם 5% פחות קלוריות* ו-33% פחות סוכר*, לעומת הגרסה הרגילה המומתקת בסוכר.

  • גודל מנה: 2 ריבועים בגודל x 5 5 ס"מ (100 גר')
320 קלוריות

רכיבים

  • 2 כוסות (500 מ"ל) פירורי ביסקוויטים

  • 1 כף (15 מ"ל) תערובת סוכר קנים Truvia® סטיביה

  • 14 כוס (60 מ"ל) + 2 כפות (30 מ"ל) חמאה מומסת

  • 4 קופסאות (220 גר') גבינת שמנת מופחתת שומן, רכה

  • 12 כוס (125 מ"ל) תערובת סוכר חום Truvia® סטיביה

  • 2 כפות (30 מ"ל) קמח

  • 12 כוס (125 מ"ל) שמנת חמוצה קלה

  • 1 כף (15 מ"ל) תמצית וניל

  • 3 ביצים

  • 12 שקית (כ-227 גר') ריבועי קרמל

  • 2 כפות (30 מ"ל) מים

  • 12 כוס (125 מ"ל) אגוזי מלך קצוצים דק

הוראות הכנה

  1. מחממים מראש תנור לטמפ' של 175°C. מערבבים את פירורי הביסקוויטים, תערובת סוכר קנים Truvia® סטיביה והחמאה המומסת בקערה בינונית. מהדקים את התערובת על תבנית מצופה רדיד אלומיניום בגודל 22x33 ס"מ. אופים את הבצק בטמפ' של 175°C למשך 10 דקות.

  2. בקערה נפרדת, מערבבים את גבינת השמנת הרכה, תערובת סוכר חום Truvia® סטיביה וקמח במיקסר. לאחר מכן מוסיפים את השמנת החמוצה ותמצית הוניל וממשיכים לערבב. מוסיפים את הביצים.

  3. מחממים את ריבועי הקרמל עם מים במיקרוגל למשך 30 שניות עד שהם נמסים. שופכים כ-3/4 מרוטב הקרמל לתוך בלילת עוגת הגבינה ומערבבים. שופכים את הבלילה על הבצק.

  4. אופים בטמפ' של 175°C למשך 40 דקות.

  5. אחרי שהתקרר, חותכים ל-24 ריבועים (כל אחד באורך של כ-5 ס"מ). מאחסנים במקרר.

  6. מפזרים על הריבועים אגוזי מלך קצוצים ואת יתרת רוטב הקרמל לפני ההגשה.

*בכל מנה יש 320 קלוריות ו-18 גר' סוכר, לעומת גרסה עם סוכר רגיל המכילה 340 קלוריות ו-27 גר' סוכר למנה.

Nfp he caramel cheesecake squares