רכיבים
1⁄2 כוס (125 מ"ל) חומץ בלסמי
1 כפית (5 מ"ל) תערובת סוכר חום Truvia סטיביה
1⁄2 כפית (2.5 מ"ל) מלח
1⁄2 כפית (2.5 מ"ל) פלפל שחור טחון טרי
1 כף (15 מ"ל) שום כתוש
3⁄4 כוס (185 מ"ל) שמן זית
הוראות הכנה
בקערה קטנה מערבבים יחד תערובת סוכר חום Truvia סטיביה ומלח לתוך החומץ הבלסמי עד להמסה. מוסיפים שום ופלפל שחור.
שופכים באיטיות שמן זית לתוך החומץ תוך ערבוב לקבלת הרוטב.
*הרוטב מכיל 2 גר' סוכר למנה, לעומת גרסה עם סוכר רגיל המכילה 3 גר' סוכר למנה.
