vinaigrette detail 2

רוטב ויניגרט בלסמי וסוכר חום עם תערובת סוכר חום Truvia® סטיביה

את הרוטב המעולה הזה אתם חייבים להכין! הוא מתקתק ויחד עם זאת פיקנטי וקל במיוחד להכנה. הודות לתערובת סוכר חום Truvia® סטיביה, הרוטב מכיל 33% פחות סוכר*, לעומת גרסה המומתקת בסוכר. 10 מנות

  • גודל מנה: 2 כפות (30 מ"ל)
160 קלוריות

רכיבים

  • 12 כוס (125 מ"ל) חומץ בלסמי

  • 1 כפית (5 מ"ל) תערובת סוכר חום Truvia® סטיביה

  • 12 כפית (2.5 מ"ל) מלח

  • 12 כפית (2.5 מ"ל) פלפל שחור טחון טרי

  • 1 כף (15 מ"ל) שום כתוש

  • 34 כוס (185 מ"ל) שמן זית

הוראות הכנה

  1. בקערה קטנה מערבבים יחד תערובת סוכר חום Truvia® סטיביה ומלח לתוך החומץ הבלסמי עד להמסה. מוסיפים שום ופלפל שחור.

  2. שופכים באיטיות שמן זית לתוך החומץ תוך ערבוב לקבלת הרוטב.

*הרוטב מכיל 2 גר' סוכר למנה, לעומת גרסה עם סוכר רגיל המכילה 3 גר' סוכר למנה.

Nfp he balsamic brown sugar vinaigrette