vinaigrette detail 2

רוטב ויניגרט בלסמי וסוכר חום עם תערובת סוכר חום Truvia סטיביה

את הרוטב המעולה הזה אתם חייבים להכין! הוא מתקתק ויחד עם זאת פיקנטי וקל במיוחד להכנה. הודות לתערובת סוכר חום Truvia סטיביה, הרוטב מכיל 33% פחות סוכר*, לעומת גרסה המומתקת בסוכר. 10 מנות

  • גודל מנה: 2 כפות (30 מ"ל)
160 קלוריות

רכיבים

  • 12 כוס (125 מ"ל) חומץ בלסמי

  • 1 כפית (5 מ"ל) תערובת סוכר חום Truvia סטיביה

  • 12 כפית (2.5 מ"ל) מלח

  • 12 כפית (2.5 מ"ל) פלפל שחור טחון טרי

  • 1 כף (15 מ"ל) שום כתוש

  • 34 כוס (185 מ"ל) שמן זית

הוראות הכנה

  1. בקערה קטנה מערבבים יחד תערובת סוכר חום Truvia סטיביה ומלח לתוך החומץ הבלסמי עד להמסה. מוסיפים שום ופלפל שחור.

  2. שופכים באיטיות שמן זית לתוך החומץ תוך ערבוב לקבלת הרוטב.

*הרוטב מכיל 2 גר' סוכר למנה, לעומת גרסה עם סוכר רגיל המכילה 3 גר' סוכר למנה.

Nfp he balsamic brown sugar vinaigrette