Recipe Detail Ginger Mojito

קוקטייל מוחיטו ג'ינג'ר עם ממתיק ‏Truia סטיביה אפס קלוריות

  • גודל מנה: 1 כוס (300 גר')
15 קלוריות

רכיבים

לתרכיז ג'ינג'ר
  • 450 גר' ג'ינג'ר טרי, שטוף, קלוף גס וחתוך לחתיכות של 2.5 ס"מ

  • 2 כוסות (475 מ"ל) מים

  • 1 כוס (240 מ"ל) מיץ ליים סחוט טרי

  • 14 כוס (60 מ"ל) ממתיק Truvia® סטיביה

למוחיטו
  • 56 מ"ל תרכיז ג'ינג'ר עם ממתיק Truvia® סטיביה

  • 220 מ"ל מי סודה

  • 1 כפית (5 מ"ל) תמצית בטעם רום

  • 1 כף (15 מ"ל) נענע שטופה וקצוצה

הוראות הכנה

תרכיז ג'ינג'ר
  1. בבלנדר או במעבד מזון מעבדים את הג'ינג'ר וכוס אחת (240 מ"ל) של מים במשך 3 דקות.

  2. משתמשים במסננת דקה כדי לסנן את המיץ לתוך קערה.

  3. מעבירים את ציפת הג'ינג'ר לבלנדר או למעבד מזון, מוסיפים עוד 12 כוס (120 מ"ל) מים ומעבדים שוב לנוזל.

  4. מסננים שוב ומוסיפים את הנוזל לנוזל שהתקבל בפעם הראשונה.

  5. מעבירים שוב את ציפת הג'ינג'ר עם 12 כוס (120 מ"ל) מים ומעבדים שוב.

  6. מסננים שוב ומוסיפים לנוזל שהצטבר.

  7. מועכים את המוצקים בעזרת גב של כף גדולה כדי להוציא מהם מיץ ככל שניתן.

  8. משליכים את המוצקים המרוסקים ושוטפים את הבלנדר/מעבד המזון.

  9. שופכים את הנוזל לבלנדר/מעבד מזון.

  10. שופכים פנימה את מיץ הליים וממתיק Truvia® סטיביה. מעבדים במשך 30 שניות.

  11. מאחסנים שאריות במקרר במכל אטום.

מוחיטו
  1. מרסקים את הנענע בתחתית הכוס בעזרת כף.

  2. מוסיפים 60 מ"ל תרכיז ג'ינג'ר עם ממתיק Truvia® סטיביה לכוס יחד עם כ-230 מ"ל מי סודה.

  3. מוסיפים תמצית בטעם רום וקרח.

  4. מערבבים היטב.

  5. מאחסנים שאריות במקרר במכל אטום.


*בכל מנה יש 15 קלוריות ו-1 גר' סוכר, לעומת גרסה עם סוכר רגיל המכילה 45 קלוריות ו-9 גר' סוכר למנה.

#ערך האריתריטול עשוי להשתנות בהתאם לבחירת הממתיק

Nfp he mojito ginger cocktail