detail FruitPizza 1

פיצה פירות עם תערובת סוכר קנים ‏Truvia® סטיביה

שיקום מי שלא אוהב פיצה! ובטח כשמדובר בפיצה ססגונית מפירות טריים, מרשימה בטעם ובמראה! בקינוח מיוחד זה, המומתק בתערובת סוכר קנים ®Truvia® סטיביה, יש 14% פחות קלוריות* ו-40% פחות סוכר*, לעומת הגרסה הרגילה המומתקת בסוכר.

12 מנות

  • גודל מנה: 1 פרוסה (X גרם)
120 קלוריות

רכיבים

  • 1 קופסה (220 גר') של בצק קרואסון מופחת שומן מהמקרר

  • 1 קופסה (220 גר') גבינת שמנת מופחתת שומן רכה

  • 14 כוס (60 מ"ל) תערובת סוכר קנים ‏Truvia® סטיביה

  • 1 כפית (5 מ"ל) תמצית וניל

  • 1 כוס (250 מ"ל) תותים חתוכים

  • 12 כוס (125 מ"ל) אוכמניות

  • 1 קיווי, פרוס

  • 14 כוס (60 מ"ל) מנגו, חתוך לקוביות

  • 14 כוס (60 מ"ל) פטל

הוראות הכנה

  1. מחממים מראש תנור לטמפ' של 190°C.

  2. מסדרים את הבצק כך שיכסה תבנית פיצה בקוטר 33 ס"מ, מקפלים בקצוות לקבלת שוליים פריכים.

  3. אופים את הבצק במשך 13-11 דקות עד לקבלת צבע זהוב בהיר. ממתינים עד שהבצק יתקרר לחלוטין.

  4. שמים את גבינת השמנת בקערה בינונית.

  5. שמים 14 כוס תערובת סוכר קנים ‏Truvia® סטיביה בקערת בלנדר יבשה ומערבלים במשך דקה לטחינת התערובת לאבקה עדינה.

  6. מוסיפים את תערובת סוכר קנים Truvia® סטיביה הטחונה לתוך תערובת גבינת השמנת ומערבבים היטב עד שהיא נעשית חלקה וקרמית.

  7. מפזרים את תערובת גבינת השמנת מעל הבצק שהתקרר.

  8. מסדרים את הפירות מעל תערובת גבינת השמנת בצורה דקורטיבית.

  9. מאחסנים במקרר. בעת ההגשה, פורסים ל-12 משולשים.

Nfp he fruit pizza