פיצה מתוקה עם פירות ותערובת סוכר קנים
Truvia
שיקום מי שלא אוהב פיצה! ובטח כשמדובר בפיצה ססגונית מפירות טריים, מרשימה בטעם ובמראה! בקינוח מיוחד זה, המומתק בתערובת סוכר קנים ®Truvia סטיביה, יש 14% פחות קלוריות* ו-40% פחות סוכר*, לעומת הגרסה הרגילה המומתקת בסוכר.
12 מנות
גודל מנה
1 פרוסה (X גרם)
קלוריות
120 קלוריות
רכיבים
1 קופסה (220 גר') של בצק קרואסון מופחת שומן מהמקרר
1 קופסה (220 גר') גבינת שמנת מופחתת שומן רכה
1⁄4 כוס (60 מ"ל) תערובת סוכר קנים Truvia סטיביה
1 כפית (5 מ"ל) תמצית וניל
1 כוס (250 מ"ל) תותים חתוכים
1⁄2 כוס (125 מ"ל) אוכמניות
1 קיווי, פרוס
1⁄4 כוס (60 מ"ל) מנגו, חתוך לקוביות
1⁄4 כוס (60 מ"ל) פטל
הוראות הכנה
1.
מחממים מראש תנור לטמפ' של 190°C.
2.
מסדרים את הבצק כך שיכסה תבנית פיצה בקוטר 33 ס"מ, מקפלים בקצוות לקבלת שוליים פריכים.
3.
אופים את הבצק במשך 13-11 דקות עד לקבלת צבע זהוב בהיר. ממתינים עד שהבצק יתקרר לחלוטין.
4.
שמים את גבינת השמנת בקערה בינונית.
5.
שמים 1⁄4 כוס תערובת סוכר קנים Truvia סטיביה בקערת בלנדר יבשה ומערבלים במשך דקה לטחינת התערובת לאבקה עדינה.
6.
מוסיפים את תערובת סוכר קנים Truvia סטיביה הטחונה לתוך תערובת גבינת השמנת ומערבבים היטב עד שהיא נעשית חלקה וקרמית.
7.
מפזרים את תערובת גבינת השמנת מעל הבצק שהתקרר.
8.
מסדרים את הפירות מעל תערובת גבינת השמנת בצורה דקורטיבית.
9.
מאחסנים במקרר. בעת ההגשה, פורסים ל-12 משולשים.
ערכים תזונתיים למנה
סה"כ שומנים
6 גר'
שומן רווי
3.5 גר'
שומן טראנס
0 גר'
כולסטרול
15 מ"ג
נתרן
140 מ"ג
סה"כ פחמימות
16 גר'
סיבים תזונתיים
1 גר'
סוכרים
7 גר'
אריתריטול
2 גר'
חלבונים
3 גר'
פיצה מתוקה עם פירות ותערובת סוכר קנים
גודל מנה: 1 פרוסה (X גרם)
קלוריות: 120 קלוריות
רכיבים
1 קופסה (220 גר') של בצק קרואסון מופחת שומן מהמקרר
1 קופסה (220 גר') גבינת שמנת מופחתת שומן רכה
1⁄4 כוס (60 מ"ל) תערובת סוכר קנים Truvia סטיביה
1 כפית (5 מ"ל) תמצית וניל
1 כוס (250 מ"ל) תותים חתוכים
1⁄2 כוס (125 מ"ל) אוכמניות
1 קיווי, פרוס
1⁄4 כוס (60 מ"ל) מנגו, חתוך לקוביות
1⁄4 כוס (60 מ"ל) פטל
|
הוראות הכנה
- 1.
מחממים מראש תנור לטמפ' של 190°C.
- 2.
מסדרים את הבצק כך שיכסה תבנית פיצה בקוטר 33 ס"מ, מקפלים בקצוות לקבלת שוליים פריכים.
- 3.
אופים את הבצק במשך 13-11 דקות עד לקבלת צבע זהוב בהיר. ממתינים עד שהבצק יתקרר לחלוטין.
- 4.
שמים את גבינת השמנת בקערה בינונית.
- 5.
שמים 1⁄4 כוס תערובת סוכר קנים Truvia סטיביה בקערת בלנדר יבשה ומערבלים במשך דקה לטחינת התערובת לאבקה עדינה.
- 6.
מוסיפים את תערובת סוכר קנים Truvia סטיביה הטחונה לתוך תערובת גבינת השמנת ומערבבים היטב עד שהיא נעשית חלקה וקרמית.
- 7.
מפזרים את תערובת גבינת השמנת מעל הבצק שהתקרר.
- 8.
מסדרים את הפירות מעל תערובת גבינת השמנת בצורה דקורטיבית.
- 9.
מאחסנים במקרר. בעת ההגשה, פורסים ל-12 משולשים.
|