460x533 ApplePie2

פאי תפוחים עם תערובת סוכר חום Truvia® סטיביה ותערובת סוכר קנים Truvia®‏ סטיביה

התכוננו לרגעים מתוקים במיוחד עם פאי תפוחים מפנק המורכב ממלית תפוחים מתוקה ומעליה רשת בצק מוזהבת, עם תערובת סוכר חום Truvia® סטיביה ותערובת סוכר קנים Truvia® סטיביה. מכיל 11% פחות קלוריות* ו-53% פחות סוכר*, לעומת הגרסה הרגילה המומתקת בסוכר.

  • גודל מנה: 1 פרוסה (125 גר')
320 קלוריות

רכיבים

לבצק
  • 2 כוסות (250 גר') קמח

  • 12 כוס (125 מ"ל) שומן צמחי מוקשה

  • 12 כף (6 גר') תערובת סוכר קנים Truvia® סטיביה

  • 14 כפית (1.5 גר') מלח

  • 1 ביצה

  • 14 כוס (60 מ"ל) מים

למלית
  • 12 כוס (114 גר') חמאה ללא מלח מומסת

  • 3 כפות (32 גר') קמח

  • 14 כוס (60 מ"ל) מים

  • 14 כוס (48 גר') תערובת סוכר קנים Truvia® סטיביה

  • 14 כוס (48 גר') תערובת סוכר חום Truvia® סטיביה

  • 5 תפוחים חתוכים

בלילה של ביצים
  • ביצה

  • 1 כף מים

הוראות הכנה

  1. מחממים מראש תנור לטמפ' של 190°C. בקערה גדולה משתמשים במזלג או במעבד בצק ידני ומעבדים את הקמח, שומן צמחי מוקשה, תערובת סוכר קנים Truvia®סטיביה ומלח.

  2. מערבבים עד לקבלת בצק. לשים/מרדדים מחצית מהבצק לקוטר של 20 ס"מ. מכניסים את הבצק המרודד לתבנית פאי ומעצבים לפי הצורה.

  3. לשים/מרדדים את יתר הבצק להנחה מעל המלית. חותכים רצועות ברוחב 2.5 ס"מ ומניחים בצד.

  4. אופים את תחתית הבצק בטמפ' של 190°C למשך 15 דקות.

  5. שוטפים, מקלפים ומגלענים את התפוחים.

  6. בסיר בינוני שמים את החמאה המומסת, קמח, מים, תערובת סוכר חום Truvia® סטיביה ותערובת סוכר קנים Truvia®סטיביה, מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את התפוחים החתוכים ומערבבים עד לכיסוי התפוחים. מפזרים את תערובת התפוחים מעל בצק הפאי האפוי ומעליה מניחים את רצועות הבצק ברוחב 2.5 ס"מ בצורת רשת.

  7. מערבבים את הביצה והמים בקערה קטנה, מברישים את רצועות הבצק במים וביצה.

  8. אופים בטמפ' של 175°C למשך 35 דקות.

  9. בתיאבון!

*בכל מנת פאי יש 320 קלוריות ו-12 גר' סוכר, לעומת גרסה עם סוכר רגיל המכילה 360 קלוריות ו-26 גר' סוכר למנה.

Nfp he apple pie brown sugar blend