זמן בישול
25 דקותגודל מנה
N/Aקלוריות
N/Aרכיבים
4 ביצים, מופרדות
100 גרם תחליף סוכר לכל מטרה טרוביה- סטיביה (במקום 150 גרם סוכר)
150 גרם שקדים טחונים
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
3 כפות ריבת פירות יער TRU
לקרם גבינה
250 מ"ל שמנת להקצפה
2 כפות תחליף סוכר לכל מטרה טרוביה- סטיביה
40 גרם פודינג בטעם וניל TRU
250 גרם גבינת מסקרפונה
להגשה: פירות יער טריים (פטל/אוכמניות/תותים...)
עלי נענע
הוראות הכנה
- 1.
מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה
- 2.
מקציפים חלמונים עם מחצית מהטרוביה עד שמתקבלת תערובת תפוחה.
- 3.
מוסיפים את התמצית וניל, השקדים ואת אבקת האפיה.
- 4.
מקציפים בנפרד את החלבונים עם יתרת תחליף הסוכר טרוביה. מעבירים כרגע מקצף החלבונים לתוך תערובת החלמונים ומקפלים בעדינות.
- 5.
מעבירים את יתרת קצף החלבונים ומערבבים בעדינות עד שהקצף נטמע היטב בתערובת.
- 6.
שופכים את התערובת לתבנית, מכניסים לתנור ואופים כ-25 דקות.
- 7.
מוציאים מהתנור ומצננים
- 8.
מכינים את הקרם:
- 9.
מקציפים שמנת עם תחליף סוכר לכל מטרה של טרוביה ופודינג וניל TRU לקרם יציב.
- 10.
מערבבים את המסקרפונה עד שהיא מתרככת ומוסיפים לקרם. מערבבים היטב.
- 11.
מורחים את העוגה בריבת פירות יער TRU
- 12.
עורמים את הקרם מעל בסיס העוגה.
- 13.
מקשטים מעל בפירות יער ובעלי נענע ושומרים בקירור.
קרדיט ל: שרית נובק , מיס פטל
Cook Time: 25 דקות
רכיבים
לקרם גבינה
|
הוראות הכנה
|