רכיבים
2 כפות (30 מ"ל) תערובת סוכר חום Truvia סטיביה
2 כפות (30 מ"ל) חרדל דיז'ון
4 פילטים של סלמון ללא עצמות
מלח ופלפל לפי הטעם
תרסיס שמן
הוראות הכנה
מחממים מראש תנור במצב גריל ושמים את הרשת במרחק 15 ס"מ ממקור החום. מרססים תרסיס שמן על רדיד אלומיניום.
מייבשים את הפילטים של הסלמון עם מגבת נייר. מתבלים במלח ופלפל ומסדרים על תבנית הגריל, כאשר העור פונה כלפי מטה.
מערבבים יחד תערובת סוכר חום Truvia סטיביה וחרדל דיז'ון בקערה קטנה. מפזרים באחידות את התערובת עם כף מעל הפילטים.
אופים בתנור גריל שחומם מראש במשך 15-10 דקות, עד שהדג מתפורר בקלות בעזרת מזלג.
*בכל מנת סלמון יש 280 קלוריות ו-7 גר' סוכר, לעומת סלמון המומתק בסוכר רגיל המכיל 310 קלוריות ו-14 גר' סוכר.
