detail GlazedSalmon 2

סלמון אפוי בתנור עם זיגוג תערובת סוכר חום Truvia® סטיביה

סלמון עם זיגוג תערובת סוכר חום Truvia® סטיביה הוא ארוחה נהדרת וקלה להכנה, המכילה 10% פחות קלוריות* ו-50% פחות סוכר*, לעומת המתכון המקורי עם סוכר חום. 4 מנות

  • גודל מנה: ס"מ: 450 גר' פילטים של סלמון, בעובי 2.5
280 קלוריות

רכיבים

  • 2 כפות (30 מ"ל) תערובת סוכר חום Truvia® סטיביה

  • 2 כפות (30 מ"ל) חרדל דיז'ון

  • 4 פילטים של סלמון ללא עצמות

  • מלח ופלפל לפי הטעם

  • תרסיס שמן

הוראות הכנה

  1. מחממים מראש תנור במצב גריל ושמים את הרשת במרחק 15 ס"מ ממקור החום. מרססים תרסיס שמן על רדיד אלומיניום.

  2. מייבשים את הפילטים של הסלמון עם מגבת נייר. מתבלים במלח ופלפל ומסדרים על תבנית הגריל, כאשר העור פונה כלפי מטה.

  3. מערבבים יחד תערובת סוכר חום Truvia® סטיביה וחרדל דיז'ון בקערה קטנה. מפזרים באחידות את התערובת עם כף מעל הפילטים.

  4. אופים בתנור גריל שחומם מראש במשך 15-10 דקות, עד שהדג מתפורר בקלות בעזרת מזלג.

*בכל מנת סלמון יש 280 קלוריות ו-7 גר' סוכר, לעומת סלמון המומתק בסוכר רגיל המכיל 310 קלוריות ו-14 גר' סוכר.

Nfp he oven baked salmon