Asian beans noodle

מתכון לסלט אטריות שעועית אסייתי

התענגו על הטעמים התוססים של אסיה עם סלט אטריות שעועית אסייתית שלנו. המתכון הזה מפתיע עם מרכיב סודי: תחליף הסוכר לכל מטרה של טרוביה, המספק מתיקות כמו סוכר אבל עם פחות קלוריות. במנה זו תמצאו תערובת מפתה של מרקמים וטעמים. מאטריות שעועית רכות ועד ירקות פריכים, כל ביס הוא מסע מרענן אל לב המטבח האסייתי.

זמן הכנה

30 דקות

זמן בישול

15 דקות

גודל מנה

N/A

קלוריות

N/A

רכיבים

למרינדה:
  • 1 כף קורנפלור

  • 1 כף גדושה של חמאת בוטנים טבעית

  • 3 כפות של רוטב סויה

  • 1 כף של שמן שומשום

לסלט:
  • 2 מלפפונים, חתוכנים למקלות

  • 1 זוקיני, קלוף וחתוך למקלות

  • 1 גזר, קלוף וחתוך למקלות

  • 1 פלפל, חתוך למקלות

  • 1 חבילה של אטריות שעועית

לרוטב:
  • 1 כף גדושה של חמאת בוטנים טבעית

  • 3 כפות של רוטב סויה

  • 1 כף של שמן שומשום

  • 1 כף של תחליף סוכר לכל מטרה של טרוביה

לקישוט:
  • 12 כוס כוסברה קצוצה

  • 2 כפות בוטנים קצוצים (או כל אגוז אחר שרוצים)

הוראות הכנה

  • 1.

    מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה, מוסיפים את חזה העוף ומשרים לשעה לפחות.

  • 2.

    מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את חזה העוף ל־15 דקות בישול ברתיחה עדינה. מכבים את הלהבה, מכסים את הסיר ומניחים לחזה העוף לנוח למשך 15 דקות.

  • 3.

    מוציאים את חזה העוף מהסיר, מצננים וקוצצים דק.

  • 4.

    שמים את כל הירקות לסלט בקערה.

  • 5.

    מבשלים אטריות שעועית בסיר עם מים רותחים ומלח למשך דקה. מסננים ממי הבישול, מצננים ומעבירים לקערה עם הירקות. מוסיפים את חזה העוף הקצוץ.

  • 6.

    מערבבים בכלי את כל המרכיבים לרוטב, יוצקים מעל הסלט ומערבבים.

  • 7.

    מפזרים מעל כוסברה ובוטנים ומגישים.