טבלאות המרה לממתיק Truvia סטיביה

השתמשו בטבלאות ההמרה האלה לקבלת הטעם הטוב ביותר במעבר מסוכר לממתיקי Truvia סטיביה. ההמרה מציינת את כמות ממתיק Truvia סטיביה המומלצת כדי להגיע לאותה מתיקות של סוכר. לרעיונות למתכונים, לחצו כאן.למידע נוסף על הרכיבים שלנו, בקרו בדף השאלות והתשובות הנפוצות.

טבלת המרה לtruvia סטיביה בצנצת
סוכר   Truvia סטיביה בצנצנת
1 כפית = 13 כפית
1 כף = ¼1 כפית
¼ כוס = ½1 כף
½ כוס = 3 כף

מלבד המתקה, לסוכר יש עוד שימושים במטבח, לכן אינכם אמורים להחליף את הסוכר בממתיק אישי Truvia סטיביה ביחס של 1 ל-1: השתמשו בטבלת ההמרה הבאה כדי להגיע לתוצאות אופטימליות.

טבלת המרה לtruvia סטיביה שקיות ממתיק אישי
סוכר   שקיות ממתיק אישי Truvia סטיביה
1 כפית = 1 שקית
2 כפיות = 2 שקיות
1 כף = 3 שקיות
14 כוס = 12 שקיות
13 כוס = 16 שקיות
12 כוס = 24 שקיות
1 כוס = 48 שקיות
טבלת המרה לתערובת סוכר קנים Truvia סטיביה
סוכר   תערובת סוכר קנים Truvia סטיביה
1 כף = ½1 כפית
14 כוס = 2 כפיות
13 כוס = 2 כפות + 2 כפיות
12 כוס = 14 כוס
34 כוס = 14 כוס + 2 כפות
1 כוס = 12 כוס

Truvia סטיביה תערובת סוכר קנים עם אריתריתול וגליקוזידים של סטיביול עם 75% פחות קלוריות מאשר בסוכר, מאפשרת לכם להפחית, אך לא לבטל לחלוטין את הסוכר במתכון שלכם. השתמשו בטבלת ההמרה כדי להכין את המתכון האהוב עם פחות סוכר ויותר טעם.

טבלת המרה לתערובת סוכר חום Truvia סטיביה
סוכר חום   Truvia חום
1 כף = ½1 כפיות
¼ כוס = 2 כפות
13 כוס = 2 כפות + 2 כפיות
½ כוס = ¼ כוס
¾ כוס = ¼ כוס + 2 כפות
1 כוס = ½ כוס

Truvia סטיביה תערובת סוכר קנים חום עם אריתריתול וגליקוזידים של סטיביול עם 75% פחות קלוריות מאשר בסוכר חום. שילוב של ממתיק אישי Truvia סטיביה וסוכר חום ונועד לאפייה ביתית קלה. השתמשו בטבלת המרה זו לתוצאות אופטימליות במתכונים מופחתי סוכר.