טבלאות המרה לממתיק Truvia® סטיביה

השתמשו בטבלאות ההמרה האלה לקבלת הטעם הטוב ביותר במעבר מסוכר לממתיקי Truvia® סטיביה. ההמרה מציינת את כמות ממתיק Truvia® סטיביה המומלצת כדי להגיע לאותה מתיקות של סוכר. לרעיונות למתכונים, לחצו כאן.למידע נוסף על הרכיבים שלנו, בקרו בדף השאלות והתשובות הנפוצות.

טבלת המרה לTruvia® סטיביה בצנצת
סוכר   Truvia® סטיביה בצנצנת
1 כפית = 13 כפית
1 כף = ¼1 כפית
¼ כוס = ½1 כף
½ כוס = 3 כף

מלבד המתקה, לסוכר יש עוד שימושים במטבח, לכן אינכם אמורים להחליף את הסוכר בממתיק אישי Truvia® סטיביה ביחס של 1 ל-1: השתמשו בטבלת ההמרה הבאה כדי להגיע לתוצאות אופטימליות.

טבלת המרה לTruvia® סטיביה שקיות ממתיק אישי
סוכר   שקיות ממתיק אישי Truvia® סטיביה
1 כפית = 1 שקית
2 כפיות = 2 שקיות
1 כף = 3 שקיות
14 כוס = 12 שקיות
13 כוס = 16 שקיות
12 כוס = 24 שקיות
1 כוס = 48 שקיות
טבלת המרה לתערובת סוכר קנים Truvia® סטיביה
סוכר   תערובת סוכר קנים Truvia® סטיביה
1 כף = ½1 כפית
14 כוס = 2 כפיות
13 כוס = 2 כפות + 2 כפיות
12 כוס = 14 כוס
34 כוס = 14 כוס + 2 כפות
1 כוס = 12 כוס

Truvia® סטיביה תערובת סוכר קנים עם אריתריתול וגליקוזידים של סטיביול עם 75% פחות קלוריות מאשר בסוכר, מאפשרת לכם להפחית, אך לא לבטל לחלוטין את הסוכר במתכון שלכם. השתמשו בטבלת ההמרה כדי להכין את המתכון האהוב עם פחות סוכר ויותר טעם.

טבלת המרה לתערובת סוכר חום Truvia® סטיביה
סוכר חום   Truvia® חום
1 כף = ½1 כפיות
¼ כוס = 2 כפות
13 כוס = 2 כפות + 2 כפיות
½ כוס = ¼ כוס
¾ כוס = ¼ כוס + 2 כפות
1 כוס = ½ כוס

Truvia® סטיביה תערובת סוכר קנים חום עם אריתריתול וגליקוזידים של סטיביול עם 75% פחות קלוריות מאשר בסוכר חום. שילוב של ממתיק אישי Truvia® סטיביה וסוכר חום ונועד לאפייה ביתית קלה. השתמשו בטבלת המרה זו לתוצאות אופטימליות במתכונים מופחתי סוכר.