טבלאות המרה לממתיק Truvía® סטיביה

השתמשו בטבלאות ההמרה האלה לקבלת הטעם הטוב ביותר במעבר מסוכר לממתיקי Truvía® סטיביה. ההמרה מציינת את כמות ממתיק Truvía® סטיביה המומלצת כדי להגיע לאותה מתיקות של סוכר. לרעיונות למתכונים, לחצו כאן.למידע נוסף על הרכיבים שלנו, בקרו בדף השאלות והתשובות הנפוצות.

סוכר = סוכר = Truvía® סטיביה בצנצנת
סוכר   Truvía® סטיביה בצנצנת
1 כפית = 13 כפית
1 כף = ¼1 כפית
¼ כוס = ½1 כף
½ כוס = 3 כף

מלבד המתקה, לסוכר יש עוד שימושים במטבח, לכן אינכם אמורים להחליף את הסוכר בממתיק אישי Truvía® סטיביה ביחס של 1 ל-1: השתמשו בטבלת ההמרה הבאה כדי להגיע לתוצאות אופטימליות.

סוכר = סוכר = שקיות ממתיק אישי Truvía® סטיביה
סוכר   שקיות ממתיק אישי Truvía® סטיביה
1 כפית = 1 שקית
2 כפיות = 2 שקיות
1 כף = 3 שקיות
14 כוס = 12 שקיות
13 כוס = 16 שקיות
12 כוס = 24 שקיות
1 כוס = 48 שקיות
סוכר = טבלת המרה לתערובת סוכר קנים Truvía® סטיביה
סוכר   תערובת סוכר קנים Truvía® סטיביה
1 כף = ½1 כפית
14 כוס = 2 כפיות
13 כוס = 2 כפות + 2 כפיות
12 כוס = 14 כוס
34 כוס = 14 כוס + 2 כפות
1 כוס = 12 כוס

Truvía® סטיביה תערובת סוכר קנים עם אריתריתול וגליקוזידים של סטיביול עם 75% פחות קלוריות מאשר בסוכר, מאפשרת לכם להפחית, אך לא לבטל לחלוטין את הסוכר במתכון שלכם. השתמשו בטבלת ההמרה כדי להכין את המתכון האהוב עם פחות סוכר ויותר טעם.

סוכר חום = טבלת המרה לתערובת סוכר חום Truvía® סטיביה
סוכר חום   Truvía® חום
1 כף = ½1 כפיות
¼ כוס = 2 כפות
13 כוס = 2 כפות + 2 כפיות
½ כוס = ¼ כוס
¾ כוס = ¼ כוס + 2 כפות
1 כוס = ½ כוס

Truvía® סטיביה תערובת סוכר קנים חום עם אריתריתול וגליקוזידים של סטיביול עם 75% פחות קלוריות מאשר בסוכר חום. שילוב של ממתיק אישי Truvía® סטיביה וסוכר חום ונועד לאפייה ביתית קלה. השתמשו בטבלת המרה זו לתוצאות אופטימליות במתכונים מופחתי סוכר.