detail bb Carrot Cake 2

עוגת גזר עם תערובת סוכר קנים Truvia® סטיביה

מעכשיו אפשר ליהנות מעוגת הגזר המוכרת בגרסה מופחתת סוכר. עוגה לחה ועשירה באגוזים ובצימוקים עם ציפוי קרם גבינת שמנת עשיר. מכילה 30% פחות קלוריות* ו-60% פחות סוכר* לעומת הגרסה הרגילה המומתקת בסוכר.

24 מנות

  • גודל מנה: 1 פרוסה (80 גר')
230 קלוריות

רכיבים

עוגה
  • 14 2 כוסות (550 מ"ל) קמח רב תכליתי

  • 1 כוס (250 מ"ל) תערובת סוכר קנים Truvia® סטיביה

  • 12 1 כפית (7.5 מ"ל) אבקת אפייה

  • 1 כפית (5 מ"ל) סודה לשתייה

  • 1 כפית (5 מ"ל) מלח

  • 12 2 כפיות (12.5 מ"ל) קינמון

  • 4 ביצים

  • 1 כוס (250 מ"ל) שמן קנולה

  • 12 כוס (125 מ"ל) רוויון

  • 1 כפית (5 מ"ל) תמצית וניל

  • 3 כוסות (750 מ"ל) גזר מגורד דק

  • 34 כוס (175 מ"ל) אגוזי מלך קצוצים

  • 34 כוס (175 מ"ל) צימוקים

ציפוי העוגה
  • 12 כוס (125 מ"ל) תערובת סוכר קנים Truvia® סטיביה

  • 230 מ"ל גבינת שמנת מופחתת שומן

הוראות הכנה

  1. מחממים מראש תנור לטמפ' של 180°C. משמנים בתרסיס שמן תבנית עוגה בגודל 22x33 ס"מ.

  2. בקערה גדולה מערבבים קמח, תערובת סוכר קנים Truvia® סטיביה, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח וקינמון.

  3. בקערה שנייה טורפים ביצים ומערבבים עם שמן קנולה, רוויון, תמצית וניל וגזר.

  4. מוסיפים את תערובת הגזר לתערובת הקמח ומערבבים עד לאיחוד. מקפלים פנימה את האגוזים והצימוקים. שופכים את הבלילה לתבנית המשומנת.

  5. אופים במשך 30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. מצננים בתבנית על מדף רשת.

  6. לציפוי, טוחנים תערובת סוכר קנים Truvia® סטיביה בבלנדר, מעבד מזון או מטחנת קפה.

  7. מוסיפים תערובת סוכר קנים Truvia® סטיביה לגבינת שמנת ומערבלים במיקסר עד שהתערובת נעשית קלילה ואוורירית.

  8. מורחים על העוגה שהתקררה.

*בפרוסת עוגה יש 230 קלוריות ו-11 גר' סוכר, לעומת גרסה עם סוכר רגיל המכילה 320 קלוריות ו-30 גר' סוכר למנה.