מאפינס בננה אגוזים עם תערובת סוכר חום Truvia® סטיביה ותערובת סוכר קנים Truvia® סטיביה
אין כמו להתעורר לריח מתוק של מאפינס בננה אגוזים בתנור! גרסה טעימה ומומתקת ב-Truvia סטיביה המכילה 6% פחות קלוריות* ו-57% פחות סוכר*, לעומת הגרסה הרגילה המומתקת בסוכר.
- גודל מנה: 1 מאפין (55 גר')
רכיבים
מאפינס
2 בננות גדולות מעוכות
1⁄4 כפית (1.25 מ"ל) חמאה מומסת
1⁄4 כפית (1.25 מ"ל) מלח
1⁄2 כפית (2.5 מ"ל) אבקת אפייה
1⁄2 כפית (2.5 מ"ל) סודה לשתייה
1 ביצה
2 כפות (30 מ"ל) תערובת סוכר קנים Truvia® סטיביה
1 כוס (250 מ"ל) קמח רב תכליתי
לציפוי פירורים:
2 כפות (30 מ"ל) קמח
2 כפות (30 מ"ל) שיבולת שועל גסה
1⁄4 כוס (60 מ"ל) אגוזי מלך
3 כפות (45 מ"ל) חמאה רכה
2 כפות (30 מ"ל) תערובת סוכר חום Truvia® סטיביה
הוראות הכנה
מחממים מראש תנור לטמפ' של 175°C.
להכנת ציפוי פירורים, בקערה בינונית מערבבים קמח, שיבולת שועל, אגוזי מלך, חמאה רכה ותערובת סוכר חום Truvia® סטיביה. מערבבים עד שהפירורים נעשים אחידים ומניחים בצד.
להכנת המאפינס, מועכים את הבננות ומניחים בקערה נפרדת יחד עם החמאה המומסת, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ביצה, תערובת סוכר קנים Truvia® סטיביה וקמח. משתמשים במיקסר ידני לערבוב מערבלים עד לקבלת עיסה סמיכה.
מניחים בעזרת כף את בלילת המאפינס בתוך עטרות נייר ומפזרים מעליהם את ציפוי הפירורים.
אופים בטמפ' של 175°C למשך 25 דקות.
בתיאבון!
