מאפינס בננה אגוזים עם תערובת סוכר חום Truvia סטיביה ותערובת סוכר קנים Truvia סטיביה
אין כמו להתעורר לריח מתוק של מאפינס בננה אגוזים בתנור! גרסה טעימה ומומתקת ב-Truvia סטיביה המכילה 6% פחות קלוריות* ו-57% פחות סוכר*, לעומת הגרסה הרגילה המומתקת בסוכר.
- גודל מנה: 1 מאפין (55 גר')
רכיבים
מאפינס
2 בננות גדולות מעוכות
1⁄4 כפית (1.25 מ"ל) חמאה מומסת
1⁄4 כפית (1.25 מ"ל) מלח
1⁄2 כפית (2.5 מ"ל) אבקת אפייה
1⁄2 כפית (2.5 מ"ל) סודה לשתייה
1 ביצה
2 כפות (30 מ"ל) תערובת סוכר קנים Truvia סטיביה
1 כוס (250 מ"ל) קמח רב תכליתי
לציפוי פירורים:
2 כפות (30 מ"ל) קמח
2 כפות (30 מ"ל) שיבולת שועל גסה
1⁄4 כוס (60 מ"ל) אגוזי מלך
3 כפות (45 מ"ל) חמאה רכה
2 כפות (30 מ"ל) תערובת סוכר חום Truvia סטיביה
הוראות הכנה
מחממים מראש תנור לטמפ' של 175°C.
להכנת ציפוי פירורים, בקערה בינונית מערבבים קמח, שיבולת שועל, אגוזי מלך, חמאה רכה ותערובת סוכר חום Truvia סטיביה. מערבבים עד שהפירורים נעשים אחידים ומניחים בצד.
להכנת המאפינס, מועכים את הבננות ומניחים בקערה נפרדת יחד עם החמאה המומסת, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ביצה, תערובת סוכר קנים Truvia סטיביה וקמח. משתמשים במיקסר ידני לערבוב מערבלים עד לקבלת עיסה סמיכה.
מניחים בעזרת כף את בלילת המאפינס בתוך עטרות נייר ומפזרים מעליהם את ציפוי הפירורים.
אופים בטמפ' של 175°C למשך 25 דקות.
בתיאבון!
